четвер, 11 серпня 2022 р.

МИСТЕЦТВО СЦЕНІЧНОГО СЛОВА


В стінах нашої бібліотеки відбулась презентація електронної версії методичного посібника на допомогу вчителю «МИСТЕЦТВО СЦЕНІЧНОГО СЛОВА».

Цей посібник побачив світ завдяки праці авторів проєкту – Івана БЕЗЕНИ (доктора філософії, зав. кафедри соціально-гуманітарної освіти КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти») та  Еліни ЗАРЖИЦЬКОЇ

(володарки української літературної відзнаки ««Золоті письменники України», громадської діячки, дитячої письменниці).

До збірки ввійшли сценарії та музичні твори понад

30-ти авторів з усієї України, а також, Польщі. А на обкладинці посібника малюнок Дар’ї ГЛУХОВОЇ (учасниці онлайн конкурсу малюнків  «ЖІНКА МОЖЕ ВСЕ: погляд дитини»).

Протягом зустрічі, у виконанні авторів – Олени ШВЕЦЬ-ВАСІНОЇ, Валентини ФАЛЬКОВОЇ лунали пісні, які увійшли до збірника, а також відбулась прем’єра лялькової вистави «Наша книжечка охайна – вірна подруга дітей» за сценарієм дніпровської письменниці Лариси ОМЕЛЬЧЕНКО. Усіх, хто причетний до виходу у світ видання, привітала Ольга ВОЛОШИНА (директор, художній керівник "ТЕЛЕТЕАТРУ").

Дякуємо письменникам за працю, талант. За те, що в такий важкий для України час, ви знаходите в собі сили підтримувати читацький інтерес дітей України та допомагаєте вчителям на їхній ниві.

         


Немає коментарів:

Дописати коментар