понеділок, 30 грудня 2013 р.

ВІВАТ, ЧИТАЧ !


       В низці новорічних та різдвяних свят  КЗК «Дніпропетровська  обласна  бібліотека для дітей»  провела  свято кращих читачів дитячих бібліотек області «Віват, читач!».
З міст та районів області   завітали до книгозбірні  активні читачі, переможці обласних та Всеукраїнських  конкурсів та творчообдаровані діти Дніпропетровщини.  Свято  проводилось з нагоди   Дня  Святого Миколая.  В рамках заходу  проходила  пізнавально – розважальна програма, під час якої діти дізналися багато нового та цікавого  про Святого Миколая -  захисника та покровителя усіх дітей, концерт  юних талантів, на якому були виконані вірші, пісні, танцювальні номери. Так Горб Катя з м. Дніпропетровська виконала акробатичний етюд, Кривенко Данило з м.Новомосковська  прочитав усім власноруч написану казку, Магда Ганна та  Олена порадували усіх присутніх східним танцем. Захоплення у дітей викликала  вистава лялькового театру «Як Дідусь Мороз жадібним став». 
 



 На святі був присутній переможець Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач – 2013» - Петрик Єгор із с. Семенівка  Криничанського району. Завдяки перемозі у цьому конкурсі  Єгор зміг побувати в м. Львові на фестивалі дитячого читання «Книгоманія», та поділився із присутніми своїми враженнями. На  виставці  дитячих робіт були представлені  дивовижні картини Лембрик Карини (Новомосковський район) з природного матеріалу, Хрінік Єлизавета з м.Новомосковська  представила всім свої чудові роботи з пластиліну та провела своєрідний «майстер – клас»: просто під  ялинкою зліпила  чудову білочку.





Наприкінці свята  всі діти отримали найкращий  подарунок -  цікаві  книги.





Подарунки вручала директор бібліотеки О.І.Шарабура
 




              Свято  відбулося  завдяки підтримці
 Департаменту  культури, туризму, національностей та релігій       облдержадміністрації ( директор – Першина Н.Г.).

Немає коментарів:

Дописати коментар