четвер, 29 жовтня 2015 р.

Осінні канікули в бібліотеці

Осінні канікули  для дітей це невеликий перепочинок у навчальному році. Вони проходять в той період часу, коли погода прохолодна, а в голові будуються плани, як би відпочити і чим зайнятися. Проводячи канікули в бібліотеці, читачі  отримують позитивні емоції від зустрічей з добре знайомими і новими літературними героями. Підлітки поліпшують навички спілкування, розвивають інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.

Для своїх читачів фахівці відділу обслуговування читачів-учнів 5-9-класів підготували різноманітні заходи.
В світ цікавих, захоплюючих книг
поринули читачі - учні СШ № 50, №91 . Книга – одне із найбільших чудес, створене людиною. З тих пір, як люди навчилися писати,  всю  свою мудрість і знання  вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, зазирнути в майбутнє.
Зустріч підготувала і провела Т. Журбенко

Запоріжжя, запорізький край вважаються колискою гідного подиву явища XV - XVII ст. в Європі - зародження, процвітання і загибелі козацтва, що увійшло в історію під назвою "Запорізького". В історію козацтва поринули  читачі СШ №23.
Зустріч підготувала і провела А. Горб
«Україна!» – віддано,  ніжно,  довірливо  промовляємо  ми …  У  кожного  вона  своя:  маленька  й  велика,  далека  й  близька…  Кожен   по-своєму  любить і пишається  своєю  батьківщиною –Україною.
На захід «Україна – моя Батьківщина» завітали читачі – учні СШ №10.
Зустріч підготувала і провела Т. Журбенко
28 жовтня День визволення України від нацистських загарбників. Цього дня - 71 рік тому - Перший і Четвертий українські фронти прийшли до західного кордону України і звільнили країну від німецьких окупантів. Як це було докладніше дізнались читачі – учні СШ № 91 і студенти Дніпропетровського технікуму зварювання та електроніки імені Є.О.Патона .
Зустріч з читачами СШ №91 підготувала і провела О. Чернишенко
Читачі - студенти технікуму зварювання та електроніки ім. Патона
Яскраві, професійні тематичні презентації, цікаві, розумні книги не залишили байдужими наших юних читачів, а також  спілкування за інтересами в інтернет-центрі бібліотеки.



Канікули закінчуються, але попереду ще стільки багато цікавого і захоплюючого. 

Чекаємо на вас!










Немає коментарів:

Дописати коментар