середу, 20 червня 2018 р.

Канікулам, ура! В бібліотеку, дітвора!



 Літо, як завжди, почалося 1 червня. Яскраво прикрашені зали обласної бібліотеки для дітей зустріли своїх юних читачів святковою програмою
 «У кольорах щастя» 
яка присвячена Міжнародному дню захисту дітей.

  Гостями відділу обслуговування 5-9 класів на цьому святі були діти, котрими опікується Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Соборної районної в м. Дніпро ради, та пришкільний табір школи № 23. Учасники свята із захопленням прийняли участь у розвагах, вікторинах та конкурсі малюнку «Мій щасливий день».


Кожен день в бібліотеці  - це яскрава подія!



   
В дні літніх канікул неможливо обійтися без Дня казок ! Разом із 
бібліотекарями читачі із Центру позашкільної роботи №1, пришкільних таборів СШ №23, СШ №67 пройшли по дорогам казок: за допомогою завдань допомогли всім героям повернутися на сторінки своїх книг.

    Відвідувачам із Недільної школи при Свято-Успенському Соборі
було дуже цікаво дізнатися історію Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей, будівлі в якій вона знаходиться. З великим захопленням пройшлися по залах ... І, звичайно, переконалися на власні очі, що в бібліотеці не тільки можна брати додому книжки, а й весело проводити час! 

    Діти з пришкільного табору СШ №67 поринули у чарівний світ Гаррі Поттера, а повернувшись до реальності - розмовляли про фаст - фуд і, звичайно ж, розважалися за допомогою загадок, квестів та рухливих ігор!

А наш хороший друг Іван Романенко - показав юним читачам як "варяться" і "смажаться" мультфільми.

    Не завжди діти з пришкільного табору мають можливість прийти до бібліотеки, тому наші фахівці йдуть в гості до дітвори. Цього разу ми відвідали табір НВК №36. Анна Горб та Оксана Магда, за допомогою захоплюючих вікторин і завдань, розкрили секрети етикету разом з маркізом Етикетом

А тим часом, в стінах бібліотеки наші файні сусіди із дитячого клубу "Мрійник" – подивилися картини українських художників.
Під супровід відеоряду з гарними українськими пейзажами – співали пісні та познайомились з життям і творчістю відомої співачки Квітки Цісик.
 
    У відділі  Мистецтв відбулась віртуальна подорож «Сім чудес світу». Жанна Салатенко розповіла дітям про великі архітектурні шедеври, які увійшли до списку семи чудес світу. Ознайомились з історією виникнення безцінних пам'яток культури, з міфами і легендами пов’язаними з ними.

А бібліотечний десант в гостях у літньому таборі СШ № 85 і № 50. Діти із задоволенням дивилися програму присвячену гумористичному дитячому журналу. За допомогую гри, повторили правила поведінки на дорозі.

    «Що можна робити в бібліотеці влітку?» - запитаєте ви.
Багато чого цікавого, несподіваного, цікавого, захоплюючого! 
На випадок, якщо відвідувачі не знають, чим зайнятися - фахівці бібліотеки розкажуть про книжкові новинки, проведуть різноманітні вікторини та інтелектуальні ігри.

Любі читачі, ми завжди раді ВАМ !





Немає коментарів:

Дописати коментар